Kontrol biro
Tvrtka Kontrol biro d.o.o. iz Zagreba, predstavništvo Sisak obavještava studente završne godine Preddiplomskog sveučilišnog
studija Sigurnosti, zdravlja na radu i radnog okoliš i objavljuje potrebu za stručnjacima sigurnosti, zdravlja, zaštite na radu, zaštite okoliša.

Tvrtka  Kontrol biro d.o.o. iz Zagreba, predstavništvo Sisak obavještava studente završne godine Preddiplomskog sveučilišnog   studija Sigurnosti, zdravlja na radu i radnog okoliš i objavljuje potrebu za stručnjacima sigurnosti, zdravlja, zaštite na radu, zaštite okoliša.

Kontrol biro d.o.o. od 1992. godine, sva nastojanja uprave i zaposlenika tvrtke Kontrol biro d.o.o. su usmjerena na pružanje usluge koja će omogućiti postizanje veće kvalitete i konkurentnosti svojim klijentima uz što niži trošak. Već 29 godina isporučujemo uslugu koja nam omogućava raditi s komitentima poput partnera pri čemu težimo smanjenju vaših troškova, s naglaskom na pomoć u tehničkoj primjeni i stvarnim zahtjevima vaše kompanije.

VIZIJA: Dugoročno biti kontrolna kuća s visokoobrazovanim zaposlenicima koji se cjeloživotnim obrazovanjem kontinuirano usavršavaju i proširuju svoja znanja kako bi mogli pružati visokokvalitetne usluge.

MISIJA: Pružati poslodavcima usluge s područja tehničke kontrole, zaštite na radu, zaštite od požara te zaštite okoliša u svrhu sprječavanja tehničkih havarija, materijalnih te ljudskih gubitaka.

Prepoznajete li se u našoj misiji i mislite da biste svojim idejama i iskustvom mogli doprinijeti razvoju naše kompanije predlažemo da nam pošaljete svoj životopis.
Pridružite nam se!

Zainteresirani studenti završne godine Studija Sigurnosti, zdravlja na radu i radnog okoliš mogu se javiti   životopisom na:

                        Kontrol biro d.o.o. za osiguranje kvalitete
                        PC-130 SISAK, Mije Goričkog 23
                        tel: 044 / 523 232
                        e-mail: sisak@kontrolbiro.hr
                        
https://kontrolbiro.hr

Karijere
Natječaj
Studenti