Osobni alati
Vi ste ovdje: Početak / O fakultetu / Informacijski paket / Priznavanje inozemnih visokoškolskih kvalifikacija
Katalog opreme i istraživanja

Mjerna oprema

International Foundrymen Conference

Međunarodno savjetovanje ljevača

Round Cube

RoundCube web klijent elektroničke pošte

Webmail
Knjižnica

Izgled knjižnice iznutra

Studomat

Studomat, prijava ispita !

Dabar

Digitalni akademski arhivi i repozitoriji

Prvi javnozdravstveni portal za studente u Republici Hrvatskoj

PITAJ ANDRIJU

Pitaj Andriju !
The Leader in Powertrain CFD

The Leader in Powertrain CFD

 

Priznavanje inozemnih visokoškolskih kvalifikacija

Priznavanje inozemnih visokoškolskih kvalifikacija i razdoblja studija izvan Metalurškog fakulteta. Posebno informacije o odgovarajućim tijelima koje provode postupke priznavanja.

Postupci i tijela

Na temelju Zakona o priznavanju inozemnih obrazovnih kvalifikacija (NN 158/03, 198/03, 138/06, 45/11) akademsko priznavanje inozemne visokoškolske kvalifikacije i priznavanje razdoblja studija provedenog na inozemnoj visokoobrazovnoj instituciji u svrhu nastavka obrazovanja u Hrvatskoj, obavlja visoko učilište u Hrvatskoj na kojem osoba želi nastaviti visoko obrazovanje. Zahtjev za akademsko priznavanje inozemnih visokoškolskih kvalifikacija, kao i priznavanje razdoblja studija provedenog na inozemnoj visokoobrazovnoj instituciji u svrhu nastavka studija na sastavnicama Sveučilišta u Zagrebu, podnosi se isključivo putem pošte na adresu:

Sveučilište u Zagrebu
Ured za akademsko priznavanje inozemnih visokoškolskih kvalifikacija
Trg maršala Tita 14
P.P. 407
HR – 10002 Zagreb

Podrobne informacije zajedno s obrascima mogu se dobiti na službenim internetskim stranicama Sveučilišta putem poveznice. Ured za akademsko priznavanje inozemnih visokoškolskih kvalifikacija i razdoblja studija u okviru Sveučilišta u Zagrebu izdaje potvrdu o postignutoj kvalifikaciji i trajanju studija, dok posebno povjerenstvo u okviru Fakulteta provodi postupak procjene broja ECTS bodova stečenog završetkom preddiplomskog sveučilišnog studija na inozemnoj visokoobrazovnoj instituciji.

Document Actions

(c)2009,Sveučilište u Zagrebu,Metalurški fakultet