Osobni alati
Vi ste ovdje: Početak / Dokumenti / Vijesti / Kratka edukacija prezentacija 02 d.o.o. za informatički inženjering
Navigation
Katalog opreme i istraživanja

oprema.png

Knjižnica

knjiznica.jpg

Studomat

studomat.png

Dabar

 

Kratka edukacija prezentacija 02 d.o.o. za informatički inženjering

Poštovani,

 

Pozivamo Vas na besplatni kratki edukacijski događaj koji će se održati 25.09.2018. u 12.00 sati  Predavaonica 3, Metalurški fakultet.

Predstavit ćemo najnovija tehnološka i poslovna rješenja koja pružaju nove mobilne komunikacijske platforme.

 

Rješenja Aruba Networks lakše se prilagođavaju lokalnim tržištima koja imaju budžetska i organizacijska ograničenja te se uz skromnija ulaganja u Hrvatskoj može držati korak s najvećim brandovima u svijetu visokog obrazovanja poput Cambridgea, Yalea, Princetona i Harvarda.

 Na nekoliko primjera iz prakse objasnit ćemo i demonstrirati kako strateški i tehnološki izgleda putovanje prema ultimativnoj transformaciji u moderno studentsko okruženje te detaljno objasniti IT platforme i tehnologije koje podržavaju novu i zahtjevnu #GenMobile generaciju studenata i profesora.

 

Aruba Networks, dio Hewlett Packard Enterprisea, vodeći je globalni dobavljač najbolje i najkvalitetnije mrežne opreme, koja može jednostavno povezati na tisuće korisnika, ali je isto tako i tvrtka fokusirana na sigurnost i na generatore novih prihoda za korisnike kroz tehnologije koje podržavaju najnovije trendove u obrazovanju.

  

Ukoliko niste u mogućnosti osobno prisustvovati, možete proslijediti pozivnicu na druge osobe unutar Vaše organizacije koje su kritične za predloženi sadržaj ovog eventa.

 

  

Document Actions

(c)2009,Sveučilište u Zagrebu,Metalurški fakultet